RADIOMETER

Blood Gas Analysers

ABL80 Series Blood Gas Analyzer Competency Test

Competency Test

1 Page

Competency Test ABL80 Series blood gas analyzer  1  Which part on the ABL80 blood gas analyzer holds reagents required for calibration and rinse?  a. Sensor cassette b. Solution pack c. Thermal printer d. Display  2  Which port on the ABL80 is used for a. HDMI port connecting the external barcode b. Ethernet port reader? c. USB port  3  Which angle is appropriate for analyzing a sample using a blood gas syringe?  d. Power pocket a. 45⁰ b. 0⁰ c. 180⁰ d. 90⁰  4  How much time is required to mix a a. 15 seconds quality control (QC) ampoule? b. 10 seconds c. 20 seconds d. 5 seconds  5  Can you run a patient sample, if a parameter is red in the parameter bar?  a. No, as all results will be inaccurate b. No, all parameters must be green before running a sample c. Yes, but results must be regarded with caution d. Yes, but the parameter in red will not be reported  6  What is the default calibration interval on the ABL80 analyzer?  a. 8 Hours b. 4 Hours c. 2 Hours d. 1 Hour  7  8  9  What does the triple upward arrow highlighted in red in front of a parameter in the sample result indicate?  a. The result for the parameter is OK  When the SC/SP is nearing expiration or soon-to-be-empty, which color does the traffic lights turn to?  a. Blue  What is the optimal storage temperature for sensor cassettes with lactate?  a. -2 - -8⁰ (28.4 - 17.6 °F)  b. The result lies above the upper limit of the reportable range c. The result lies below the upper limit of the critical range d. The result lies above the upper limit of the reference range b. Red c. Yellow d. Orange b. 10 - 25⁰ (50 - 77 °F) c. 2 - 8⁰ (35.6 - 46.4 °F) d. 2 - 25⁰ (35.6 - 77 °F) a. QUALICHECK4+ b. AUTOCHECK4+ c. QUALICHECK5+ d. All the above 1. b, 2. c, 3. a, 4. a, 5. d, 6. a, 7. b, 8. c, 9. c, 10. a  10 Which QC solution can be used on the ABL80 Basic/FLEX for running a Manual QC?  1/1
File Type: PDF
File Size: 171 KB
File Name: ABL80 Series Blood Gas Analyzer Competency Test.pdf

By clicking Download you are confirming this is the correct document for your purposes
and that you agree to our Terms & Conditions